Tietoa
Valvontamaksu.fi-sivustosta

Info icon

Tietoa Valvontamaksu.fi-sivustosta

VR:n lähijunissa Helsingistä Lahden ja Tampereen suuntiin, Riihimäen ja Lahden välillä sekä Pirkanmaan lähijunaliikenteessä (R-, T-, D-, G-, M- ja Z-lähijunat) on otettu käyttöön 1.2.2021 alkaen valvontamaksu. VR:n lähiliikennekonduktöörit tarkastavat junassa ollessaan matkustusoikeuden katsomalla asiakkaiden matkaliput.

Mikäli matkustajalla ei ole mukanaan voimassa olevaa, kyseiseen junamatkaan oikeuttavaa matkalippua tai mahdollista alennustodistusta (esim. opiskelijakortti), voivat VR:n lähiliikennekonduktöörit määrätä hänelle valvontamaksun. Valvontamaksun suuruus on 80 euroa. Matkustamista ja lippua koskevat olennai­simmat ehdot ilmenevät junan ovien lähei­syydestä. Tarkemmin matkustus­ehtoihin voi tutustua osoitteessa www.vr.fi/ehdot.

Me Uuva Oy:llä olemme VR:n yhteistyökumppani ja huolehdimme maksun perimisestä lähettämällä valvontamaksun saaneelle henkilölle laskun. Uuva Oy on täysin suomalainen perintä-, rahoitus-, laskutus- ja lakipalveluita tuottava yritys. Erityisosaamistamme on koko laskun elinkaaren hallinta aina laskujen lähettämisestä laskurahoitukseen, maksumuistutukseen, perintään ja raportointiin asti.
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.uuva.fi.